Tel. 937451336 - Fax 937451337
Esteu aquí: Inici AMPA .

AMPA

----------

ACTIVITAT D’ACOLLIDA A LES FAMÍLIES NOVES DEL CENTRE

f1.jpg

El passat dia 19 de novembre a les 15h de la tarda vam realitzar l’activitat d’acollida a les famílies noves del centre. És una proposta que anem mantenint des de fa ja uns cursos, on gràcies a la col·laboració de l’AMPA s’acull des de l’escola i amb l’ajut de les famílies que ja porten un temps amb nosaltres a les famílies noves que s’incorporen. Compartim entre tots com ha estat el camí fins a arribar a la nostra escola i una mica el que esperem trobar-nos al Bellapart!

f2.jpg

Ens vam reunir l’equip directiu, unes quantes famílies que es van oferir voluntàries i 3 de les 7 famílies noves d’aquest curs. Vam compartir un cafè, un pastís, unes galetes i unes quantes vivències, cadascuna ben especial. Tothom va poder compartir la seva pròpia experiència a l’escola, pors, riures, anècdotes... va sortir de tot i va ser molt emotiu i bonic!!

 

f3.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Després de xerrar una estoneta va tocar compartir juntes una proposta, un petit repte... Tothom que ha vingut a l’escola sap de ben segur que ens agrada molt jugar i compartir.

Vam repartir aquest material: 3 tints dels color primaris, un grapat de pipetes, gots i aigua... i els hi vam dir la missió que tenien: ACONSEGUIR ENTRE TOTES FER 100 COLORS DIFERENTS!!

Entre totes ho van fer possible i van superar el repte.

Cadascuna es va poder endur en un pot ben especial el color que més els va agradar de tots els que els van sortir. Ja que, L’ESCOLA ÉS DEL COLOR QUE CADASCÚ LA VULGUI SOMIAR.

f4.jpg

----------

Notícies fresques!

Gràcies a la col·laboració econòmica i recolzament de l’AMPA de l’escola, durant aquest estiu s’ha pogut remodelar el menjador petit i gran de l’escola.

Som conscients que el moment del menjador és un espai d’aprenentatge, d’educació en la vida quotidiana i en les pautes de convivència socials, en que es poden assolir coneixements, desenvolupar hàbits i habilitats i adquirir actituds i valors valuosos. Per tant, en el cas de la nostra escola, afavorir l’autonomia dels alumnes en aquest espai esdevé cabdal en el seu creixement personal i social.

L’actual espai del menjador gran i petit, gràcies a la substitució del mobiliari i el condicionament ambiental amb vinils i racons de joc,  és més acollidor i respon més adequadament a les necessitats de l’alumnat, a l’hora que fomenta la seva autonomia. A més, ha permès convertir l’espai del menjador gran en  un espai més funcional i polivalent, en la mesura que el nou mobiliari permet que la sala es pugui recollir amb agilitat per realitzar les activitats i festes de tota l’escola, afavorint un espai de trobada per tots.

Moltes gràcies a les famílies de l’escola que col·laboren de les iniciatives de l’AMPA per recollir diners per millorar les instal·lacions del centre (loteria, festes,...) perquè camineu al nostre costat i feu possible l’escola dels vostre fills/es que tots somiem.  Mil gràcies a l’AMPA per ajudar-nos a tirar endavant el nostre projecte educatiu amb tanta convicció i fermesa.

Des de la Direcció i l’equip docent del centre estem molt agraïts i volem compartir amb vosaltres algunes fotografies dels nous espais!

Curs 2018-2019

 

----------
Aquest Nadal l'AMPA de l'escola ha preparat una festa ben especial i plena de màgia per totes les famílies i alumnes de l'escola. Tots hem ballat, rigut, cantat i gaudit amb els trucs de màgia de la pallassa Lilina. A més, hem tingut la visita esperada del Pare Noel que abans del dia de Nadal ha tingut una estoneta per venir-nos a conèixer i explica-li el que li demanarem. I com sempre, hem gaudit d'un berenar d'allò més bo i d'un sorteig de productes. A algú li ha tocat fins i tot un pernil!
Gràcies a l'AMPA i a les famílies que heu participat d'aquesta petita gran festa!
Aquí us deixem alguns dels moments més especials.
Fins la propera